luni, 8 octombrie 2012

Horoscop general 8-14 oct 2012

Părăsind Balanţa, Saturn a ridicat o bună parte din presiune de pe semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn), lăsându-le să se descurce de-acum doar cu careul Uranus-Pluto. Intrat în Scorpion, Saturn face trigon cu Neptun şi sextil cu Pluto, o configuraţie care echilibrează multe energii subtile, şi îi „stabilizează”, oarecum, emoţional pe Peşti şi pe Raci, eventual pe Capricorni şi Fecioare.

Încercând o ancorare în realitate, Saturn pulverizează o boare de raţiune şi peste careul dintre Marte (aflat la începutul Săgetătorului) şi Neptun (aflat la începutul Peştilor) , care încearcă săptămâna asta să exalte semnele mutabile (Gemeni, Fecioare, Săgetători şi Peşti) să le facă să se lase vrăjite de iluzii, să pornească la luptă pe motive false şi să ia decizii mânate de impresii greşite.

Dacă scapă din capcana lui Neptun, săptămâna asta Marte poate fi foarte constructiv. Se îndreaptă spre trigonul cu Uranus, o configuraţie foarte stimulantă la nivelul forţei fizice, a iniţiativei şi acţiunii pentru Berbeci, Săgetători, Lei, Balanţe şi Vărsători, care se vor arăta mai dinamici şi întreprinzători. Poate şi pentru Gemeni, deşi pentru ei Marte poate fi cam turbulent la nivel relaţional.

Venus din Fecioară iese de sub influenţa derutantă a opoziţie cu Neptun şi din cea iritantă a careului cu Marte şi face un trigon cu Pluto, aspect interesant sub aspect sentimental şi financiar, mai ales pentru Fecioare, Capricorni, Tauri, Peşti, eventual Raci.

Mercur, care a fost în ultimele zile conjunct cu Saturn, se separă de acesta – comunicarea se relaxează, se risipesc unele temeri, reţineri şi suspiciuni, intelectul redevine mai suplu şi mai flexibil, iar informaţia curge mai uşor, mai ales că Mercur este toată săptămâna în sextil cu Venus. Mica Benefică. Avantaj: în special Scorpionii, Fecioarele, Capricornii, Peştii şi Racii.

În sfârşit, peste săptămână, dar mai ales în prima ei parte, se revarsă bunăvoinţa trigonului Soare-Jupiter, care aduce şansă, optimism şi oportunităţi mai ales Balanţelor, Gemenilor, Leilor şi Vărsătorilor, eventual Berbecilor şi Săgetătorilor.

Cu susţinerea unor aspecte planetare favorabile, săptămâna aceasta ne aduce energie, soluţii şi ne ajută să facem slalom printre problemele întreţinute de aspectele tensionate: „prietenul” nostru de drum lung, careul Uranus-Pluto, plus aspectele care merg spre destrămare pe care le-am pomenit mai sus şi care încă mai pot încerca să-şi arate uneori colţii.

(Mihaela Dicu- www.catchy.ro)

Un comentariu:

  1. Am observat ca exista O DIFERENTA intre anul civil de 365 zile si 6 ore si anul astronomic de 365 zile 5 ore 48 minute si 45 de secunde . Calculat la 128 de ani da o zi in minus. Probabil cunoasteti ca Romania a trecut la calendarul gregorian in 1919, adaugand 13 zile la calendar.
    In Occident s-a trecut in anul 1582 considerandu-se ramas in urma cu 10 zile. Bun! Daca calculam astfel 1582 + 3x128 = 1966. Anul reprezinta timpul la care cele 13 zile se implinesc in mod real. Personal, eu, la cei care sunt nascuti dupa acesta data adaug 11 minute si 15 secunde la fiecare an ce trece de 1966.
    Exemplul meu: sunt nascut la 14 mai 1980 ora 08:24 timp de vara 24:23 e si 45:06 n Rm. Valcea.
    11 minute si 15 secunde reprezinta 675 de secunde! Sunt 13 de ani si 5 luni, adica adaug 13 x 11 minute si 13 x 15 secunde, iar pt cle 5 luni adaug 4-5 minute total 152 minute = 2 ore si 32 minute! Ora mea reala de nastere va fi 10 si 56 de minute! Acum fac astrolograma! Da altceva, bineinteles dar este mai aprope de adevar! De exemplu cu 08:24 aveam MC in Pesti, iar cu 10:56 MC este in Berbec de profesie sunt Militar!
    Costi mail costi_mihai_80@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere