SERVICIIPrecizez de la inceput ca, horoscopul personal(interpretarea astrogramei personale alcatuita pe baza datei,orei,loc.de nastere)reprezinta adevarata astrologie si nicidecum, horoscoapele zilnice/saptamanale generalizate aparute in presa sau tv.Acestea sunt pur comerciale si la fel de ireale. Nu obisnuiesc sa fac astfel de predictii. Horoscopul zilnic afisat in stanga paginii,nu-mi apartine si este dedicat publicului amator de astfel de predictii, care din pacate este foarte numeros,inca. Pentru  o analiza astrologica corecta, trimiteti data, ora, localitatea  nasterii d-voastra , si cea actuala, prin e-mail  sau  telefon.         
Specific, ora de nastere este deosebit de importanta, pentru interpretarea cu precizie a astrogramelor.
Nu interpretez astrograme in direct prin telefon.(pentru o analiza corecta este nevoie de timp,munca de cateva zile,cercetare in amanunt a tuturor aspectelor astrale; aceasta nu se poate realiza la minut ca la fotograf...)
Acestea, vi le voi trimite prin e-mail sau posta, in decurs de maxim 10 zile lucratoare(fara weekend-uri), din momentul solicitarii(platii) d-voastra.
Conditiile de plata le vom stabilii prin e-mail,telefon in momentul solicitarii, in functie de cererea/dificultatea problemei d-voastra.
 Puteti solicita urmatoarele: - astrograma natala cu elemente Karmice(10-15 pag)-                                           - astrograma previzionala(personala) pe o anumita perioada solicitata (max.1 an)-6-10pag-                                           - astrograma relationala- compatibilitatea dintre doua persoane, soti, iubiti,amici,rude, etc- (7-8 pag)- Incerc sa va descriu in amanunt , ce reprezinta fiecare din cele trei astrograme  mentionate ,pentru a va ajuta sa hotarati cat mai bine, ceea ce doriti sa cereti si sa aflati.


ASTROGRAMA  NATALA  cu elemente  KARMICE
Analiza pe domeniile vietii sociale.Se analizeaza toate cele 12 case astrologice(domenii sociale in care ne traim viata,planetele aflate in aceste case si aspectele formate intre ele,bune sau mai dinamice. Determinarea celor mai importante lectii de invatat in aceasta viata si examenele ce pot sa apara, considerand ca viata este un sir de reancarnari,( vieti anterioare succesive , strans legate intre ele si care au un singur scop final,anume,evolutia noastra spirituala.) Aveti ocazia  sa aflati cauze ce provin din vieti anterioare, lectii ce nu au fost invatate sau examene ce nu au fost trecute si revin in aceasta viata. 

ASTROGRAMA PREVIZIONALA
- Previziuni generale pe un an de zile, incepand de la data de nastere pana la urmatoarea data de nastere, bazate pe revolutia solara .Se scot in evidenta predispozitiile oferite de planete si semnele zodiacale, considerand ca, astrele doar predispun iar, omul este cel care are liberul arbitru si dispune, pentru faptele lui.(Cum iti asterni, asa dormi !- spune un vechi proverb)
 -Previziuni pentru o perioada de timp mai mica de un an, ex: o saptamana, o luna sau mai multe luni, in care aveti de rezolvat anumite probleme,de luat hotarari importante si nu stiti ce sa faceti ,daca e bine  sau  nu.
 -Previziuni pentru o singura intrebare, de genul:”Ma voi casatorii anul acesta? Voi avea copii? sau Voi reusii la examenul din vara? Ma voi angaja luna aceasta?” etc

ASTROGRAMA RELATIONALA
Puteti afla raspunsul la o intrebare de genul: “este bine  sa ma casatoresc cu …X, ne potrivim ?” sau  “ Casnicia mea nu merge,oare ma voi despartii?”sau “De ce nu ma-nteleg cu fiul/fiica mea ?” etc
Se analizeaza  compatibilitatea dintre doua persoane, ce trebuie facut ca relatia sa mearga cum ne dorim, care sunt potrivirile si nepotrivirile de caracter ale celor implicati. Include si interpretarea pe scurt a temelor natale ale celor doi.   

De retinut : Astrologia nu  se ocupa cu “ghicitul” . Este o mare diferenta intre Astrologie si vrajitorie sau magie alba/neagra .
 


3 comentarii:

  1. Vreau sa va multumesc pentru faptul ca m-ati ajutat sa-mi inteleg viata,sa inteleg lucrurile pe care nu-mi explicam de ce mi se intampla si pentru faptul ca m-ati invatat cum pot regla aceste probleme karmice....De cand am apelat la serviiciile dvs viata mea s-a schimbat semnificativ... Va multumesc pt ajutorul acordat si sper sa mai colaboram impreuna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc din tot sufletul pentru ca ati adus o raza de speranta in viata mea. M-am regasit atat de bine in randurile pe care mi le-ati scris... M-ati ajutat sa aflu raspunsuri la intrebari care ma chinuiau de ani de zile. Ati fost ca un ingeras pazitor pt mine. Numai ganduri bune va transmit!

    RăspundețiȘtergere
  3. sunteti extraordinara! succes pe mai departe

    RăspundețiȘtergere