DESPRE MINE....

Roxana Gabriela I. - Rm.Valcea

Cine sunt eu,de unde vin si catre ce ma-ndrept ?
Sigur, asa va intrebati si voi si tot asa m-am intrebat si eu, inca din adolescenta si pana-n prezent.
Raspunsul e simplu, doar ca, multa vreme nu l-am putut descifra navigand prin valtoarea valurilor vietii, ca un pestisor speriat si derutat de adancurile tainicelor ape, prin care este supus sa treaca. Pana intr-o zi cand, gasindu-ma neputincioasa in fata noianului de intrebari fara raspuns din propria-mi soarta, am ridicat mainile spre CER, strigand catre singurul meu sprijin:
Doamne, de ce …..mie, de ce …..eu, pentru ce…..?!?
Atunci, parca mi s-a  luminat mintea  si toate simturile mele s-au deschis spre cautarea Adevarului, a Cunoasterii  si:
“ am vazut 12 porti in CER, la marginile PAMANTULUI,
prin care ies SOARELE si LUNA si STELELE si toate lucrarile CERULUI de la RASARIT si pana la APUS “(Cartea lui Enoh)
O Doamna, foarte frumoasa si deosebit de misterioasa si-a facut
aparitia si m-a invitat sa pasesc prin aceste Porti, in lumea ei nevazuta, fascinanta,a carei stapana este din cele mai vechi timpuri si pana-n zilele noastre, numele ei fiind ASTROLOGIA.
Cu pasi sfiosi, incetul cu incetul, am inceput sa studiez si sa acumulez cat mai multe informatii, invataturi.
Stimata Doamna, imi raspundea din ce in ce mai mult si mai bine, nedumeririlor si intrebarilor mele , legate de viata si lumea nevazuta, de dincolo.
Apoi, am urmat cursurile de astrologie- numerologie ale Scolii Fidelia.La inceputul carierei am colaborat cu ziarul Mica Publicitate Gorjeana, realizand horoscopul zilnic si raspunsuri cititorilor fideli.Mi-am dat seama imediat ca,este diferenta ca de la Cer la Pamant, intre ceea ce scrie un horoscop zilnic(comercial) si ceea ce este adevarata astrologie,analiza horoscopului personalizat,alcatuit pe baza datelor de nastere ale fiecarui om.
In paralel cu Astrologia, ma preocupa in mod deosebit terapia REIKI(sistem japonez de vindecare naturala,evolutie spirituala si iluminare). REIKI=Energie Spirituala; Energie Universala sau mai simplu Lumina lui Dumnezeu.
Am urmat cursuri Reiki Usui gradele I,II,III,IV-Maestru Reiki;KARUNA-Reiki,Info- Reiki,Shambala,Seikim, sub indrumarea Maestrei mele Reiki- Luana Pletea -Rm Valcea (www.reiki-valcea.myfreeblog.ro)
Viata mea e una noua, frumoasa si linistita. Mi-am descoperit menirea, mi-am inteles sensul vietii.
Doresc, sa impart cu voi cunostiintele mele, sa va raspund cu drag, tuturor nelamuririlor voastre.
Haideti, sa pasim impreuna in tainele Astrologiei, sa ne ajutam unii pe altii, sa evoluam impreuna!
Eu sunt nativa PESTI cu ASC. FECIOARA, si cu Luna in Scorpion.
Dar, voi……?
Va astept cu drag si multa prietenie pe site-ul meu. Ma puteti contacta pe e-mail afisat la rubrica CONTACT. Nu voi intarzia sa va raspund solicitarilor voastre.
CURAJ !

Un comentariu:

  1. buna.ma numesc Renata sunt din oradea si nu credeam ca-mi veti raspunde gratuit si de aceea tin sa va multumesc de 2 ori,odata ca mi-ati raspuns,a doua oara ca din ce mi-ati spus chiar daca nu-mi convine este adevarat.va multumesc...

    RăspundețiȘtergere